Toimistosiivous Porvoo

Tehokasta toimistosiivousta Porvoossa

Siistissä toimistossa ja puhtaissa työtiloissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaat. SiivousAnkan ansiosta toimistot ja työskentelytilat säilyvät puhtaina viikosta toiseen ympäri vuoden.

Räätälöidyt toimistosiivoukset

Siisti työympäristö on puhdas ja hygieeninen, mikä parantaa tilojen yleistä viihtyisyyttä sekä työntekijöiden työhyvinvointia. Siistit tilat edesauttavat myös luomaan brändiä yrityksestä, joka huolehtii työntekijöistään ja asiakkaistaan.

Toimistosiivouspalvelumme räätälöidään kohteen sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme toimistosiivouksia kertaluonteisesti tai säännöllisenä ylläpitosiivouksena ja huolehdimme sopimuksen mukaan niin imuroinnista ja pölyjen pyyhinnästä kuin esimerkiksi keittiön ja sosiaalitilojen siivouksesta sekä roskien poisviennistä. Sopimuksesta meiltä onnistuu myös esimerkiksi paperi- ja saippuatäyttö!

Kontorstädning Borgå

Effektiv kontorstädning i Borgå

I en ren och fräsh arbetsmiljö är det trevligt att jobba, för både för arbetarna och kunderna. Vi erbjuder kontorstädning i Borgåtrakten: Med vår hjälp hålls kontor och andra arbetsutrymmen rena från år till år.

Skräddarsydd kontorstädning

En ren arbetsmiljö är ren och hygienisk, vilket ökar arbetarnas trivsel. Fräsha utrymmen ger en bra bild av företaget – som sköter om sina arbetare och kunder.

Vi skräddarsyr kontorstädningen enligt kundens behov. Be om en engångsstädning eller underhållstädning. Vår genomgående städservice täcker städning och tillbehör. Vi för även bort skräpet. Enligt överenskommelse kan vi fylla på med papper och tvål.